Borgerpanel

Du kender bydelen bedst. Derfor vil vi gerne høre din mening, viden og idéer, så vi sammen kan gøre vores bydel endnu bedre. Du kan blandt andet få indflydelse på vores arbejde ved at blive del af vores borgerpanel

Du er ikke forpligtet til at svare på spørgeskemaundersøgelserne, men dit svar tæller – vi bruger svarene til at danne os et indtryk af, hvad der er vigtigt for de mennesker, der bor og arbejder i Indre By eller bruger bydelen på andre måder. Og så indgår resultaterne ofte i vores høringssvar til kommunen og i de forslag til en bæredygtig byudvikling, som vi sender til Københavns borgmestre, Borgerrepræsentationen og forvaltningerne. På den måde kan du få indflydelse på byens udvikling via det digitale borgerpanel.  

Når du har indtastet og trykket på "næste" vil du modtage en mail med et link til et spørgeskema, som du skal besvare, og så er du tilmeldt. 

Sådan behandler og opbevarer vi dine oplysninger

De oplysninger, du giver os ved tilmelding og i de efterfølgende undersøgelser, behandler vi fortroligt. Det betyder, at oplysninger om dig som enkeltperson ikke vil blive udleveret eller brugt til andre formål, og at man aldrig vil kunne identificere enkeltpersoner i resultaterne af undersøgelsen, som offentliggøres.  

De oplysninger, som vi gemmer om dig, er din e-mail, fødselsår, køn, bopælsvej, uddannelse og indkomst. Vi bruger bl.a. disse oplysninger til at undersøge, om Borgerpanelets sammensætning passer med den generelle befolkningssammensætning i Københavns Kommune.