Den Store Københavnerpicnic - fejring af Arkitekturåret med en stor fælles picnic

Kom med, når vi søndag d. 11. juni 2023 afholder bydelspicnic i Indre By, som fejring af, at København er årets Arkitekturhovedstad.

I hele København afholder hvert lokalområde på denne dag en helt særlig langbordsmiddag på et sted, der har en særlig betydning for bydelen. Herfra arrangeres rundture og underholdning med fokus på bydelens arkitektur, og din mad tilberedes naturligvis af lokale spisesteder og producenter. 

I Indre By er lokaludvalget i fuld sving med at planlægge bydelens bidrag til fejringen, og vi glæder os til at løfte sløret for hvor vi skal spise, hvad vi skal spise og hvad vi skal opleve af arkitektur og dertilhørende historier. 

Fællesspisningen vil være åben for alle, men der vil være en mindre deltagerbetaling.

Sæt kryds i kalenderen d. 11. juni og gå på opdagelse i dit lokale skat - og spisekammer i Indre By.

Læs mere om Den Store Københavnerpicnic 2023

Arkitekturåret 2023 - Copenhagen in Common

København er valgt som arkitekturhovedstad af UNESCO. Københavns Kommune fejrer Arkitekturhovedstad 2023 med en bred palet af events og arrangementer under titlen Copenhagen in Common – vi har byen til fælles.

Alle aktiviteterne er skabt af samarbejdspartnere og helt almindelige københavnere. Der er noget for alle med både rundvisninger, debatter, åbent hus, byg-selv-aktiviteter og meget mere.

Alle aktiviteter bliver løbende lagt ud på www.arkitekturhovedstad.kk.dk.