Nyheder

Her kan du se et overblik over alle nyheder

Søg

Vælg dato fra-til
Nyhed

Skal bilerne ud af Middelalderbyen?

"Forslag til Byrums- og trafikplan for Middelalderbyen" er i offentlig høring. Lokaludvalget har foretaget en spørgeskemaundersøgelse blandt beboere i Indre By om forslaget.
Nyhed

Danmarksmonumentet skal frem i lyset!

Indre By Lokaludvalg har i en årrække arbejdet for at få Danmarksmonumentet flyttet. Nu undersøger vi, om en placering på Hjalmar Brantings Plads er mulig.
Nyhed

Indre By skal have en ny bydelsplan

Indre By Lokaludvalg skal i gang med at udarbejde en bydelsplan for Indre By. Bydelsplanen tager afsæt i en borgerpanelsundersøgelse, som alle bydelens beboere over 16 år kan deltage i.
Nyhed

Tour de France-fejring i Indre By

Lige om lidt bliver vores bydel sammen med resten af København forvandlet til et gult festfyrværkeri! I uge 26 kan man blandt andet opleve en omdannet Søren Kierkegaards Plads, selv køre Grand Départ og besøge Tour de France-Fanparken på Kongens Nytorv.
Nyhed

Klimavenlige kanalrundfarter?

Et forslag om eldrevne kanalrundfarter kan medføre nye broanlæg og billethuse i Nyhavn og Børsgraven.
Nyhed

Vi ser frem til Tour de France i Indre By

Det kan godt give sved på panden og ængstelige miner, men konklusionen på lokaludvalgets informationsmøde den 21. april var, at der er lagt op til fest på den gode måde.
Nyhed

Genskab den originale gadebelysning i Nyboder

En borger i Nyboder har taget initiativ til at undersøge muligheden for at genopføre den originale gadebelysning i kvarteret. Vi synes det er en god idé og støtter projektet.
Nyhed

Tour de København!? Søg penge til cykel-aktiviteter

Til sommer lægger Tour de France vejen forbi København. Vi støtter offentlige aktiviteter, der relaterer sig til cykelløbet i Indre By - så har du en god idé, så send en ansøgning og få penge fra os.
Nyhed

Valg til lokaludvalg 2022

I starten af 2022 er der igen valg til Indre By Lokaludvalg. Vil du og din forening stille op til Indre By Lokaludvalg eller være med til at bestemme hvem, der skal sidde i Lokaludvalget?
Nyhed

Valgmøde i Indre By

Onsdag den 3. november inviterer vi til valgmøde forud for kommunalvalget, hvor partiernes spidskandidater deltager. Du får mulighed for at debattere med dem og finde ud af, hvor dit kryds skal sættes!
Nyhed

Kom med på fremtidsjagt i Middelalderbyen

På lørdag kan du komme med på jagt efter Middelalderbyens fremtidsfortælling, når Teknik- og Miljøforvaltningen inviterer til samtaler. På jagten rundt i byen kan du møde Indre By Lokaludvalg.
Nyhed

Kom til debatmøde om nattelivet

Onsdag den 30. juni inviterer Indre By Lokaludvalg til debatmøde med politikere om nattelivsplanen.
Mødet er med tilmelding.