Nyheder

Her kan du se et overblik over alle nyheder

Søg

Vælg dato fra-til
Found 114 result(s). Currently showing 1 - 24
Nyhed

Tid til toilettjek

Hvordan er det egentlig fat med de offentlige toiletter i Indre By?
Nyhed

Tak for 2023 - på gensyn i 2024

Igen i år har vi i lokaludvalget arbejdet for, at vores Indre By forbliver en beboet bydel med plads til det mangfoldige hverdagsliv.
Nyhed

Giv dit input: Cykelparkering i Middelalderbyen

Der skal opstilles 1.080 nye cykelparkeringspladser i Middelalderbyen. Samtidig nedlægges 600 almindelige bilparkeringspladser i kvarteret. Frem til den 7. januar 2024 kan du kommentere på forslaget til placeringen af cykelstativerne.
Nyhed

Nissen går i detaljen

Gæt med i Indre By Lokaludvalgs julekalender på Instagram. Alle kan være med, og der er lækre præmier på spil. Her er regelsættet.
Nyhed

Borgermøde om byens fremtid

Hvad skal rammerne for byens udvikling være? Det er spørgsmålet, som Forslag til Kommuneplanstrategi helt overordnet skal give svar på.
Nyhed

Her er planen for Amaliegade Nord

Indre By Lokaludvalg inviterede sammen med Teknik- og Miljøforvaltningen til borgermøde om lokalplanforslaget Amaliegade Nord. Mødet fandt sted den 7. juni 2023 hos Maersk på Esplanaden.
Nyhed

Tre blik på arkitektur og byrum

Hvilke potentialer rummer Indre Bys byrum og arkitektur og hvilken indflydelse har det på det levede liv i byen?
Nyhed

Status på stormflodssikring

Den 3. maj 2023 var Indre By Lokaludvalg vært for et orienteringsmøde om stormflodssikring af Indre By og det øvrige København.
Nyhed

Vores nye bydelsplan er klar

I bydelsplanen 2023-2026 beskriver vi vores bydel og peger på potentialer og udfordringer i ni tematiske nedslag.
Nyhed

Repræsentantskabet har tiltrådt bydelsplanen

I Indre By Lokaludvalgs repræsentantskabsmøde lød bemærkningerne særligt på udfordringer vedrørende samarbejde med forvaltninger og kommunalpolitikere. Også trafikplanlægning, parkering og håndhævelse af regler for udeservering var på dagsordenen.
Nyhed

Toldbodgade til debat

Der blev orienteret, debatteret og kommenteret, da Indre By Lokaludvalg den 6. marts 2023 var vært for et borgermøde om Toldbodgades mulige fremtid.
Nyhed

Vær med til at kvalificere vores bydelsplan

Vi er snart klar med en ny bydelsplan, som vi glæder os til at offentliggøre. I den forbindelse vil vi gerne høre fra jer i Indre By, og inviterer derfor til kommentering og repræsentantskabsmøde.
Nyhed

En grønnere Middelalderby – men hvad med beboerne?

Middelalderbyen – hele Københavns historiske centrum – skal være grønnere og give mere plads til fodgængere og cyklister. Det er et af hovedformålene med en byrums- og trafikplan for kvarteret, som nu skal realiseres.