Nyheder

Her kan du se et overblik over alle nyheder

Søg

Vælg dato fra-til
Found 119 result(s). Currently showing 1 - 24
Nyhed

Plads til forbrugere på bekostning af beboere i Indre By?

Spørgsmålet om beboere versus forbrugere var et et af udgangspunkterne, da vi inviterede til bydelsmøde med fokus på udviklingen i Indre By. Formålet med mødet var at sætte byudviklingen til debat og samle input til revisionen af vores bydelsplan.
Nyhed

Julemarkeder for alle

Julemarkederne i Indre By skal være tilgængelige for alle og skabe julestemning med lys, kultur og kunst i front. Sådan lød nogle af tilbagemeldingerne fra deltagerne i en workshop om julemarkeder, som Indre By Lokaludvalg afholdt den 11. marts 2024.
Nyhed

Tid til toilettjek

Hvordan er det egentlig fat med de offentlige toiletter i Indre By?
Nyhed

Tak for 2023 - på gensyn i 2024

Igen i år har vi i lokaludvalget arbejdet for, at vores Indre By forbliver en beboet bydel med plads til det mangfoldige hverdagsliv.
Nyhed

Giv dit input: Cykelparkering i Middelalderbyen

Der skal opstilles 1.080 nye cykelparkeringspladser i Middelalderbyen. Samtidig nedlægges 600 almindelige bilparkeringspladser i kvarteret. Frem til den 7. januar 2024 kan du kommentere på forslaget til placeringen af cykelstativerne.
Nyhed

Nissen går i detaljen

Gæt med i Indre By Lokaludvalgs julekalender på Instagram. Alle kan være med, og der er lækre præmier på spil. Her er regelsættet.
Nyhed

Borgermøde om byens fremtid

Hvad skal rammerne for byens udvikling være? Det er spørgsmålet, som Forslag til Kommuneplanstrategi helt overordnet skal give svar på.
Nyhed

Her er planen for Amaliegade Nord

Indre By Lokaludvalg inviterede sammen med Teknik- og Miljøforvaltningen til borgermøde om lokalplanforslaget Amaliegade Nord. Mødet fandt sted den 7. juni 2023 hos Maersk på Esplanaden.
Nyhed

Tre blik på arkitektur og byrum

Hvilke potentialer rummer Indre Bys byrum og arkitektur og hvilken indflydelse har det på det levede liv i byen?
Nyhed

Status på stormflodssikring

Den 3. maj 2023 var Indre By Lokaludvalg vært for et orienteringsmøde om stormflodssikring af Indre By og det øvrige København.