Digitalt borgermøde om Lynetteholm

Sammen med TV2 Lorry og fire andre lokaludvalg har vi taget initiativ til at holde et virtuelt borgermøde om Lynetteholm.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi i lokaludvalget mener, at der har været alt for lidt dialog om Lynetteholm-projektet. Derfor ar vi kontaktet TV2 Lorry og de øvrige lokaludvalg i København for at stable et borgermøde på benene for at sikre en yderligere dialog om anlægsprojektet.

Amager Vest, Amager Øst, Østerbro og Christianshavns Lokaludvalg har alle sagt ja til at være med og derfor ser vi frem til et spændende borgermøde, hvor vi forhåbentlig får belyst forskellige sider projektet.

På mødet vil politikere fra Borgerrepræsentationen og repræsentanter fra By & Havn besvarer spørgsmål fra de deltagende borgerne.

Borgermødet finder sted søndag den 11. april kl. 19.55 – 21.00. Det foregår via en digital platform og sendes live på: www.tv2lorry.dk.

Deltag

Ønsker du at deltage og dermed være en del af live-udsendelsen, så send os en mail senest den 6. april sammen med dine spørgsmål til projektet. TV2 Lorry forbereder en spørgerække, og du bliver kontaktet, hvis dine spørgsmål kommer med.

En time før mødets start får du en mail med et link til borgermødet.

Skriv til: Indrebylokaludvalg@okf.kk.dk. Notér gerne Lynetteholm i emnefeltet.