Informationsmøde om EM i fodbold, WorldPride og EuroGames (med tilmelding)

Tirsdag den 25. maj kl. 19.30 inviterer vi til informationsmøde, hvor du kan høre mere om sommerens store begivenheder i København – EM i fodbold, WorldPride og EuroGames. Mødet er med tilmelding!

I de kommende måneder bliver der afholdt EM i fodbold, WorldPride og EuroGames i København. Store begivenheder, der vil komme til at optage store dele af København, og hvor særligt mange af aktiviteterne kommer til at foregå i Indre By, som i perioden vil have en indvirkning på hverdagslivet og fremkommeligheden i byens gader. Indre By Lokaludvalg inviterer derfor til informationsmøde om begivenhederne, hvor repræsentanter fra DBU (Dansk Boldspil-Union), Københavns Kommune, Happy Copenhagen (arrangørerne bag WorldPride og EuroGames) og Københavns Politi vil holde oplæg.

Begrænset antal pladser – tilmelding er påkrævet

På grund af Covid-19 er pladserne til informationsmødet begrænsede. Tilmelding til mødet sker ved at sende en mail til indrebylokaludvalg@okf.kk.dk med ”EURO 2020” i emnefeltet senest torsdag den 20. maj. Bemærk, man er først tilmeldt, når man har modtaget en bekræftelse på sin tilmelding.   

Pladserne tildeles efter først-til-mølle-princippet. Der er ikke så mange pladser tilbage, men du kan fortsat nå at melde dig til.

VIGTIGT: Gyldigt coronapas skal fremvises ved indgangen til mødelokalet.

Se mødet hjemmefra

Det er også muligt at overvære mødet digitalt via Teams. Send os en mail med teksten ”Digital deltagelse” i emnefeltet senest den 24. maj. Før mødet vil du modtage et link med adgang til mødet. 

Om EURO 2020

EM i fodbold (EURO 2020) skulle oprindeligt være afholdt i sommeren 2020, men blev udsat til sommeren 2021 på grund af Covid-19. Kampene under EM-slutrunden bliver spillet i 11 europæiske storbyer og foregår i perioden fra den 11. juni til 11. juli 2020. Hver by har fået tildelt fire kampe - med undtagelse af London - der får syv kampe blandt andet semifinaler og finale. De fire kampe i Danmark (tre gruppekampe og en ottendedelsfinale) spilles i Parken på Østerbro henholdsvis den 12., 17., 21. og 28. juni.

I forbindelse med kampene i København har DBU og Københavns Kommune planlagt en række aktiviteter, som er målrettet de danske fodboldfans. I forbindelse med Danmarks vil der væres storskærmarrangementer på Rådhuspladsen områder i byen, som er indrettet specielt til de mange fodboldfans som gæster byen.

Læs mere på: https://www.copenhageneuro2020.dk/

Om Copenhagen 21 (WorldPride og EuroGames)

WorldPride og EuroGames er to af det internationale LGBTQ-miljøs største tilbagevendende begivenheder, som denne gang, i august, afholdes i København og Malmø. Det er første gang, at de to events afholdes i samme by og på samme tidspunkt. De to events foregår i perioden fra den 12. – 22. august som én samlet begivenhed under navnet Copenhagen 2021. WorldPride er den mest markante pride-festival, som kommer gennem byen med optog regnbuens farver. EuroGames omhandler LGBTQ-inkluderende breddeidræt, hvor LGBTQ-atleter får mulighed for at dyrke konkurrenceidræt i inkluderende omgivelser. Der skal konkurreres i 29 forskellige sportsgrene rundt om i København. EuroGames er åbent for alle uanset niveau. I langt de fleste sportsgrene er det muligt at konkurrere på flere forskellige niveauer, så der er både plads til eliteudøvere og nybegyndere. Foruden selve idrætten vil der andre aktiviteter i forbindelse begivenheden. WorldPride og EuroGames afholdes under hashtagget #YouAreIncluded.

Læs mere på: https://copenhagen2021.com/