Københavnerpicnics i Magstræde og Rosengade

Kom med til langbordsmiddag den 11. juni 2023, når vi fejrer Arkitekturåret

Oplev Indre By fra en ny vinkel når Indre By Lokaludvalg inviterer til langbordsmiddag på to lokationer i Indre By - nemlig i Magstræde i Middelalderbyen og i Rosengade i Nyboderkvarteret. Arrangementet er en del af fejringen af Arkitekturåret 2023.

Tag med på by - og arkitekturvandringer
Forud for langbordsmiddagene kan du komme med på by- og arkitekturvandringer i de to områder i bydelen. I Magstræde kan du komme på vandring i Middelalderbyens grønne baggårde, Nytorv og Gammeltorv eller Gammel Strand, mens du i Rosengade kan komme med til Nyboder Mindestuer og blandt andet høre om hvordan området er et eksempel på en vellykket sanering.

Indre By - en historisk bydel hvor hverdagsliv og beboelsesområder lever side om side med shopping-gader og natteliv

De to gader er valgt ud fra ønsket om at vise Indre Bys lange historie og fokusere på Indre By som et beboelsesområde. I nogles øjne er Indre By måske en bydel man primært søger til for shopping-ture, for at besøge kulturinstitutioner eller for at tage del i nattelivets festligheder. Men for mange københavnere er Indre By deres hjem. Derfor har vi valgt Magstræde og Rosengade til langbordsmiddagene for at vise gode og hyggelige eksempler på beboelsesgader, som er placeret i et område og en bydel med en lang og spændende historie. 
 

På begge lokationer kan du opleve den danseakrobatiske forestilling "På Bænken". 

Vel mødt og velbekomme.

Tilmeld dig en vandring

Ønsker du at komme med på en vandring så send en mail til indrebylokaludvalg@okf.kk.dk når du køber din billet. Skriv vandringens overskrift i emnefeltet.