Kom til debatmøde om nattelivet

Onsdag den 30. juni inviterer Indre By Lokaludvalg til debatmøde med politikere om nattelivsplanen.
Mødet er med tilmelding.

Forslaget til Restaurations- og Nattelivsplan 2021 er netop nu i offentlig høring. Det er planen, at der skal skabes en by i balance, hvor der både er plads til et attraktivt natteliv og et sundt hverdagsliv med plads til beboerne. I det kommende arbejde med at skabe en by i balance vil Københavns Kommune samarbejde med naboer og aktører i nattelivet.

Indre By Lokaludvalg har i høringsperioden valgt at arrangere et debatmøde med udvalgte tematikker, som blandt andet tæller balance mellem beboelse og erhverv, varslingszonen, nattelivskultur og sundhedsaspektet. Politikere fra Københavns Borgerrepræsentation vil udgøre panelet, og borgerne vil få lejlighed til at stille spørgsmål undervejs.

Tilmelding er nødvendig

Tilmelding til mødet er nødvendig på grund af et begrænset antal pladser. Send en mail til indrebylokaludvalg@okf.kk.dk senest mandag den 28. juni inden kl. 12.00, hvis du ønsker at deltage.

Tid og sted

Onsdag den 30. juni kl. 19.30 - 21.30 i Bethesda, Rømersgade 17.

Indsend dit høringssvar

Forslaget til den kommende Restaurations- og Nattelivsplan 2021 er nu i offentlig høring frem til den 27. juli. Det er planen, at Borgerrepræsentationen i slutningen af året skal behandle og vedtage en ny Restaurations- og Nattelivsplan, som er gældende for de næste fire år.

Via dette link kan forslaget til Restaurations- og Nattelivsplan 2021 læses, og det er også her det er muligt at indsende et høringssvar.