Kom til dialogmøde om i projektet ”Mindre biltrafik i Middelalderbyen” (tilmelding påkrævet)

Som led i projektet ”Mindre biltrafik i Middelalderbyen” holder Teknik- og Miljøforvaltningen dialogmøde om Middelalderbyen den 1. oktober 2019 kl. 19.00.

Borgerrepræsentationen valgte tidligere på året at nedsætte en borgersamling med 36 københavnere. Formålet med borgersamlingen var at invitere de 36 borgere ind i maskinrummet, hvor indstillingerne til politikerne udarbejdes. Gennem 5 samlinger møder de forskellige eksperter og interesseorganisationer, og drøfter interesser, behov, konsekvenser og muligheder for hverdagslivet i middelalderbyen, hvis man begrænser bilernes adgang.

Dialogmøde den 1. oktober 2019

Borgersamlingen har holdt deres første møder, og forsamlingen er nu klar til at dele, hvad de indtil videre er nået frem til. Derfor inviteres alle interesserede københavnere til at tage del i debatten om udviklingen af Middelalderbyen. Dialogmødet vil fokusere på det foreløbige arbejde i Borgersamlingen og give input til det videre arbejde med anbefalinger til politikerne i Borgerrepræsentationen. Hovedparten af mødet vil foregå som dialog ved borde med københavnerne fra Borgersamlingen. Desuden vil der være et bord med mulighed for spørgsmål og svar fra forvaltningens embedsfolk og rådgivere. 

Se programmet på www.kk.dk/mindrebiltrafik, hvor der også ligger materiale fra Borgersamlingens to første møder den 27. august og den 10. september 2019.

Tilmelding påkrævet

Tilmelding via Billetto er nødvendig. Hent den gratis billet her: https://billetto.dk/e/dialogmode-om-middelalderbyen-mindre-biltrafik-og-bedre-hverdagsliv-gratis-for-alle-billetter-385113/

Tid og sted

Mødet foregår i Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18.

Alle er velkomne.