Kom til parktræf i Østre Anlæg og Kastellets udenværker

Kom til parktræf i Østre Anlæg og Kastellets udenværker den 27. august. Her kan du komme med gode ideer til, hvordan parkerne kan forbedres og høre oplæg om relevante emner for udviklingen.

Tirsdag den 27. august kl. 16.30 - 19.30 inviterer Teknik- og Miljøforvaltningen til parktræf i Østre Anlæg og Kastellets udenværker. Her kan du komme med gode ideer til, hvordan de to parker kan forbedres og høre oplæg om relevante emner for udviklingen af parken som eksempelvis beplantning og fremtidig brug af parkerne.  

Parktræffet er en del af forvaltningens arbejde med at lave udviklingsplaner for Fæstningsringen. Planen skal beskrive, hvordan områderne fremover skal plejes, driftes og udvikles. Forvaltningen tager kommentarerne fra arrangementet med i det videre arbejde med udviklingsplanen.

Udviklingsplanen laves i samarbejde med et parkbrugerråd, som består af forskellige interesseorganisationer og lokale interessenter. Planen bliver til sidst forelagt det Grønne Råd og forventes færdig ved udgangen af 2020.

Tid og sted

Mødested er indgangen er indgangen til Østre Anlæg fra Sølvtorvet. Klokken cirka 18.00 ankommer turen ved Grønningen (Kastellet) ved monumentet "Liggende Pige". Vi byder i lokaludvalget på lidt aftensmad, så tag børn, forældre, naboer, venner og bekendte under armen og kom forbi og fortæl, hvordan parkerne skal være.  

Hele arrangementet foregår udendørs.