Oplever du problemer med udeservering i Indre By?

I Indre By er der mange steder, hvor udeservering fungerer efter hensigten. Men der er desværre også steder, hvor den ikke fungerer.

Indre By Lokaludvalg besluttede på deres lokaludvalgsmøde den 10. januar at stille Teknik- og Miljøforvaltningen en række spørgsmål om udeservering i Indre By og om håndhævelsen af reglerne.



På Københavns Kommunes hjemmeside fremgår det at, ”Københavns Kommune og Politi fører jævnligt tilsyn i Københavns gader bl.a. for at sikre, at reglerne overholdes af de erhvervsdrivende, og at de har indhentet tilstrækkelig tilladelse.” Lokaludvalget har på den baggrund stillet Teknik- og Miljøforvaltningen følgende spørgsmål:

  • Hvad er frekvensen for disse tilsyn?
  • Hvor mange tilfælde af overtrædelser, har kommune og politi registreret ved disse tilsyn i 2017?
  • Hvor mange bøder er der udstedt i 2017 i tilfælde, hvor der ikke er indhentet den fornødne tilladelse, eller vilkårene for tilladelsen tilsidesættes, jf. lov nr. 1520 af 27. december 2014 om offentlige veje m.v. §135?
  • I hvor mange tilfælde har kommunen eller politiet, i 2017, fjernet genstande m.v., der uden tilladelse er anbragt af butik på vejarealet, for butikkens regning, jf. lov nr. 1520 af 27. december 2014 om offentlige veje m.v. § 81, stk. 2 eller 3?
  • I hvor mange tilfælde i hhv. 2016, 2017, og 2018 har kommunen tilbagekaldt en bevilliget udeserveringstilladelse, hvis der rådes i strid med tilladelsen og dens vilkår?"

Har du oplevet eller oplever du problemer med udeservering i Indre By, så skriv til lokaludvalget på indrebylokaludvalg@okf.kk.dk, hvor du angiver stedet og dine oplevelser. Alle de svar, der kommer ind bliver sendt videre til Teknik- og Miljøforvaltningen.