Parktræf i Ørstedsparken

Kom til parktræf i Ørstedsparken mandag den 19. august. Her kan du komme med gode ideer til, hvordan parken kan forbedres og høre oplæg om relevante emner for udviklingen af parken.

Mandag den 19. august kl. 16.30 inviterer Teknik- og Miljøforvaltningen til parktræf i Ørstedsparken. Her kan du komme med gode ideer til, hvordan parken kan forbedres og høre oplæg om relevante emner for udviklingen af parken som eksempelvis beplantning og fremtidig brug af parken.  

Parktræffet er en del af forvaltningens arbejde med at lave udviklingsplaner for Fæstningsringen. Planen for Ørstedsparken beskriver, hvordan området fremover skal plejes, driftes og udvikles. Forvaltningen tager kommentarerne fra arrangementet med i det videre arbejde med udviklingsplanen.

Udviklingsplanen laves i samarbejde med et parkbrugerråd, som består af forskellige interesseorganisationer og lokale interessenter. Planen bliver til sidst forelagt det Grønne Råd og forventes færdig ved udgangen af 2020.

Tid og sted

Mødested er indgangen ved Jarmers Plads. Hele arrangementet foregår udendørs. 

Vi byder i lokaludvalget på aftensmad i form af lidt pizza og vand. Så tag børn, forældre, naboer, venner og bekendte under armen og kom forbi og fortæl, hvordan Ørstedsparken skal være.