Skal Bricks in Common blive?

Kender du Bricks in Common, som står ud for Havnegade 37? Og hvad mener du om skulpturen?

Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning beder os om vores holdning til, at skulpturen gøres permanent. Københavns Murerlaug, der sammen med NEXT - Uddannelse København har bygget Bricks in Common i anledning af Arkitekturåret 2023, har nemlig ansøgt om netop dette.

Som lokaludvalg bliver vi hørt, fordi vi kender til vores bydel – og vi vil meget gerne have jeres input med! I vores høringssvar tager vi afsæt i vores principper for kunst i byrummet og vedlægger kommentarer fra jer.

Skriv til lokaludvalget

Vi skal bruge jeres kommentarer senest den 4. marts 2024 og beslutter vores høringssvar på vores næste lokaludvalgsmøde, den 14. marts. Skriv til os på indrebylokaludvalg@okf.kk.dk.

 

Billede
Bricks in Common på Havnegade
Bricks in Common på Havnegade
Fotograf
Københavns Murerlaug

Kamp om pladsen på Havnegade

I vores lokaludvalgsmøde i februar 2024 gav vi tilsagn til en puljeansøgning fra Gammelholm Beboerforening om støtte til indkøb af borde-bænkesæt til en petanquebane på samme sted – så det er en eftertragtet plet i Indre By! 

Beboerforeningen har ansøgt Københavns Kommune om tilladelse og midler til at anlægge petanquebaner på Havnegade for 200.000 kr. Projekt petanquebane skal først godkendes af kommunen, før vi kan frigive pengene.