Start samtaler om byens udvikling

Københavns Kommune har skudt en ny kampagne i gang, som skal skabe bedre og bredere borgerinddragelse. Tag del i debatterne om byens udvikling digitalt eller til arrangementer rundt om i byen.

Københavns Kommune inviterer henover efteråret alle københavnere til at deltage i debatten om udviklingen af fremtidens København. Det sker gennem kampagnen #københavnersnak, der skal få høj som lav, tyk som tynd, ung som gammel til at tage del i dialogen om byens udvikling.

Kampagnen skydes i gang samtidig med kommuneplanstrategien sættes i offentlig høring. Kommuneplanstrategien er en strategi, som udstikker de overordnede rammer for udviklingen af København i årene frem til 2031. Det er med andre ord den som bestemmer, hvordan kommunens øvrige planer kan udformes.

Tag del i debatten digitalt eller i byrummet

Kampagnen foregår både på digitalt på sociale medier under ”#københavnersnak” samt ude i byens rum. Her vil der være en række pop-arrangementer og fællesspisningsarrangementer, hvor diskussionerne om byens udvikling vil blive rejst.

I Indre By vil der være pop-up arrangementer fredag den 12. oktober kl. 15.00 -16.30 og torsdag den 15. november kl. 16.30 - 18.00 på CSS (Center for Sundhed og Samfund, Øster Farimagsgade 5). 

Her kan man møde en markant københavner i samtale med en eller flere københavnske borgmestre. Her kan man også komme med input til Københavns Kommune og møde borgmestrene ansigt til ansigt.

Mere information

Her kan du se forslaget til kommuneplanstrategien

Se kortfattet beskrivelse af de byudviklingsdilemmaer som københavnerne skal finde svar på i højre side.