Tour de København!? Søg penge til cykel-aktiviteter

Til sommer lægger Tour de France vejen forbi København. Vi støtter offentlige aktiviteter, der relaterer sig til cykelløbet i Indre By - så har du en god idé, så send en ansøgning og få penge fra os.

Fredag den 1. juli 2022 starter Tour de France med en enkeltstart i Indre Bys gader. I månederne op til starten vil der rundt om i Danmark være cykel-aktiviteter som optakt til begivenheden.

Indre By Lokaludvalg har i den forbindelse besluttet at støtte aktiviteter, der på den ene eller anden måde kan fremme cyklismen i Indre By. Det kan fx være cykelløb for børn, åbent cykelværksted eller fælles cykel- picnictur ude i det grønne.

Du har sikkert bedre ideer end os, så søg penge til cykelfremme senest den 7. februar. Så får du svar den 11. marts. Du finder vores ansøgningsskema her

Informationsmøder om Tour de France-starten

Tour de France-ugen den 28. juni -3. juli 2022 vil sætte sit præg på Indre By. Indre By Lokaludvalg har derfor planlagt at holde to offentlige informationsmøder om, hvad der skal ske, når Tour de France kommer på besøg. 

Det ene møde er for alle i Indre By og holdes i foråret. Det andet møde er målrettet borgere og lokale erhverv på Gammelholm, i Nyhavn og i Frederiksstaden og holdes snarest muligt. Vi offentliggør møderne her på hjemmesiden, så snart de er planlagt. 

Se mere om Tour de France ugen her: