Få overblik: Sådan påvirker folkefest i gult den københavnske trafik

Følg med i vejafspærringer og parkeringsforbud i Tour de France-ugen med interaktivt trafikkort.

I slutningen af juni 2022 kommer Tour de France omsider til København, og der er lagt op til den hele store folkefest i gult.

Megaeventet fører en del omlægninger af trafikken med sig i perioden fra den 28. juni til og med den 2. juli. De trafikale omlægninger kan ses på et interaktivt kort

På kortet kan man dag for dag se, hvordan ændringerne påvirker fodgængere, cyklister og bilister i Tour de France-ugen, ligesom man kan zoome ind på de forskellige bydele.

Omlægninger fra 28. juni

Første etape af det legendariske cykelløb afvikles i København fredag den 1. juli, hvorefter etapeløbet rykker videre til provinsen. Den 2. juli kan københavnerne selv køre etaperuten. Imidlertid er dele af Københavns trafik altså omlagt allerede fra om tirsdagen.

I Indre By Lokaludvalg ser vi frem til at opleve vores bydel i gule festklæder, til trods for, at det utvivlsomt vil medføre ekstra udfordringer at færdes i vores bydel i Tour de France-ugen.

Billedtekst: På Tour de Frances interaktive trafikkort kan man eksempelvis se ændringer, der vedrører biltrafik den 1. juli 2022.

Få det trafikale overblik her

  • Få overblik over den omlagte trafik med Tour de Frances interaktive københavnerkort HER

 

  • På Vejdirektoratets Trafikinfo kan omlægninger i forbindelse med Tour de France-ugen i København ligeledes ses - KLIK HER