Giv dit input: Cykelparkering i Middelalderbyen

Der skal opstilles 1.080 nye cykelparkeringspladser i Middelalderbyen. Samtidig nedlægges 600 almindelige bilparkeringspladser i kvarteret. Frem til den 7. januar 2024 kan du kommentere på forslaget til placeringen af cykelstativerne.

Omlægningen af cykel- og bilparkeringen sker som følge af implementeringen af Byrums- og trafikplanen for Middelalderbyen, som Københavns Kommunes Borgerrepræsentation vedtog i februar 2023.

Frem til den 7. januar 2024 kan du give dit input til projektforslaget for implementeringen af del 1 af Byrums- og Trafikplanen for Middelalderbyen via en onlineformular, som findes på hjemmesiden Ændret parkering for biler og cykler i Middelalderbyen.

I onlineformularen kan du klikke dig ind på et kort over Middelalderbyen, hvor du kan se foreslåede placeringer af de nye cykelparkeringspladser. Bemærk, at kortet læses bedst på en større skærm end telefonen. Zoom ind for at se detaljer for de enkelte gader.  

Tjek e-Boks, hvis du bor i Middelalderbyen

Bor du eller er erhvervsdrivende i Middelalderbyen, har du modtaget en direkte invitation til at afgive kommentarer til projektforslaget via e-Boks – så husk at tjekke den.

I lokaludvalget er vi i løbende dialog med Teknik- og Miljøforvaltningen og Teknik- og Miljøudvalget om implementeringen af Byrums- og Trafikplanen for Middelalderbyen. Vi arbejder for, at lokale beboeres og erhvervsdrivendes interesser varetages bedst muligt i forbindelse med implementeringen af Byrums- og Trafikplanen for Middelalderbyen. Derfor afgiver vi selvfølgelig høringssvar til projektforslaget.