I detaljen med Byrums- og trafikplanen for Middelalderbyen

Den 30. november 2023 var Indre By Lokaludvalg vært for et borgermøde om implementeringen af del 1 af Byrums- og trafikplanen for Middelalderbyen. Læs referatet af mødet her.

Omkring 30 tilhørere havde fundet vej til borgermødet, der bød på oplæg fra Teknik- og Miljøforvaltningen om projektforslaget, der i december 2023 sendes til kommentering i e-Boks til Middelalderbyens beboere og erhvervsdrivende.

Primo 2024 skal projektplanen behandles politisk i Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltningen, hvorefter realiseringen af den på gadeplan i Middelalderbyen påbegyndes.

Byrums- og Trafikplanens hovedgreb

Hovedgrebet i Byrums- og trafikplanen for Middelalderbyen er nedlæggelse af almindelige bilparkeringspladser og en opgradering af antallet af cykelparkeringspladser i området. Desuden skal der på sigt arbejdes med pladsdannelser i form af 14 ”flagskibsprojekter” i Middelalderbyen.

Læs mere om implementeringen af Byrums- og trafikplanen for Middelalderbyen i referatet herunder.

Bent Lohmann, Indre By Lokaludvalg, byder velkommen til borgermødet om implementeringen af del 1 af Byrums- og trafikplanen for Middelalderbyen.

Læs referatet af Indre By Lokaludvalgs borgermøde om implementeringen af del 1 af Byrums- og trafikplanen for Middelalderbyen

I løbet af mødet var der mulighed for at se nærmere på de foreslåede placeringer af cykelparkering i projektforslaget for implementeringen af del 1 af Byrums- og trafikplanen for middelalderbyen.